Laddar
kiropraktor malmö

Ont i kroppen?

Ofta har jag väldiga nackproblem under vinterhalvåret, för jag går runt och spänner mig pga kylan med mera. Detta är väldigt viktigt för den allmänna hälsan, därför att när man spänner sig och det bildas knutor och spänningar i muskler och leder. Det leder det till att blodflödet till hjärnan och muskler i kroppen minskas. Detta kan leda till minskad bekvämlighet i livet och ökad stress (speciellt när man är spänd i övre ryggen).

ont i kroppen

Det de flesta inte vet om är om man exempelvis har kotor som som har sneddats pga av muskelspänningar, kan det göra att man blir sned som då gör att man löper större risk att drabbas av bland annat nervskador. I Limhamn, Malmö finner du en mottagning som erbjuder kiropraktik och mycket mer. Jag rekommenderar det företaget på grund av att de är väldigt proffsiga i sitt bemötande och efter man har varit där känner man verkligen sig som en ny människa.

Bättre hälsa skapar glädje

Det finns givetvis massor av fler mottagningar runt om i Malmö, men detta är det företag jag gått till varje gång sedan jag fick min första behandling av dem. Det viktigaste är att du hittar något som är rätt för just dig. Det bäst sättet är att testa några olika mottagningar för att se vilka som har behandlingen som passar just ditt behov.

Några behandling du kan få.

  • Kiropaktik
  • Massageterapi
  • MediYoga
  • Kraniosakral terapi

Om du går runt med ont i kroppen så hoppas jag du hittar en behandling som passar dig. Oftast så finns det behandlingar och övningar du själv kan göra också för att snabba på resultaten.