Laddar

Din företagsguide på internet

Företagsguide – Din guide bland företag på internet

Vi har hållit på med vår företagsguide i snart 10 år; att guida människor till företag vi anser vara schyssta. Vi vill hjälpa så många som möjligt att hitta rätt i vimlet av allt fler nyetablerade företag och de gamla rackarna.

företagsguide - en guide till företag
Agueli – Din ledstjärna på nätet

Vad menar ni med företagsguide?

Med en företagsguide på internet så vill vi underlätta för människor där ute som söker på varor och tjänster och inte vill chansa när det kommer till folks besparingar och lön. Därför skapade vi Agueli – din företagsguide på internet. Så besökare kan komma in och se ifall vi har skrivit om något som dem är ute efter.

Vem kan skriva en guide för företag?

Vi har några redaktörer här på Agueli som skriver dels från sina egna erfarenheter eller nära och kära som dom vet haft bra upplevelser med företag. Vi har också gästbloggare som vi godkänner ifall dom önskar att skriva om en trevlig upplevelse med ett företag. Vi tar alltid emot tips och försöker uppdatera så ofta som möjligt. Vårt mål är att göra detta till en stor bank av goda upplevelser med företag.

Vi välkomnar så många olika typer av företag som möjligt så vår bank kan växa. Det spelar ingen roll om det är ett blomsterföretag, en bilmekaniker, advokatfirma eller vaktbolag. Inget bolag är för litet eller stort, och det finns ingen typ av (laglig) branch vi inte vill skriva om.

Vem gynnas av vår företagsguide?

  • Privatpersoner som står i valet mellan två olika företag
  • Andra företag som behöver anlita en tjänst
  • Privatpersoner med sämre ekonomi och inte vill chansa på en business
  • De som söker jobb och vill hamna på en bra firma

Anledningarna är många såklart. Men är ni nyfika på oss eller vill veta mer om vad vi gör. Eller vill du kanske lämna ett tips på ett grymt företag? Tveka inte att kontakta oss.

 

Play by the rules, but be ferocious.

– Phil Knight