Ont i muskler och skelett?

Ofta har jag väldiga nackproblem under vinterhalvåret, för jag går runt och spänner mig pga kylan mm. Detta är detrementalt för den allmänna hälsan, därför att när man spänner sig och det bildas knutor och spänningar i muskler och leder leder det till att blodflödet till hjärnan och muskler i armar etc, minskas. Detta kan leda till minskad vitalitet i livet och ökad stress (speciellt när man är spänd i övre ryggen).

Det de flesta inte vet om är om man exempelvis har kotor som som har sneddats pga av muskelspänningar, kan det göra att man blir sned som då gör att man löper större risk att drabbas av nervskador mm. I Limhamn ligger det ett kiropraktik-ställe jag rekommenderar i träsket av företag pga att de är väldigt proffsiga i sitt bemötande och efter man har varit där känner man verkligen sig som en ny människa.