Laddar

Säkerhet i hemmet

Hej! Tobias här. Nybliven husägare och pappa. Kanske nybliven far ska stå först men barnet kom faktiskt efter husköpet.. Hur som helst, förra året tänkte jag mycket på säkerhet i hemmet. Dels för de kommande barnet (Finns tusen saker ett barn kan skada sig på i ett hem, men de är en annan historia) men också för eventuella inbrott.

Så jag gav mig ut på jakt efter ett företag som kunde lösa mina behov när det kom till hemlarm och säkerhet i hemmet.

När man letar efter hemlarm så finns det vissa vitala funktionaliteter man behöver ha i åtanke. Dels så ska man kunna hitta ett företag som erbjuder den kundservice man förtjänar år 2021, det är en självklarhet tycker de allra flesta kanske. Dock kommer det till fram då och då vissa företag som urusla på just kundservice. Hemlarm med kvalité är viktigt när man ska välja produkter i träsket av företag som vissa inte just har den kvalité som behövs år 2021, vissa funktioner har blivit föråldrade etc. Funktioner som är toppmoderna kan vara svårt att hitta men Sydsec är ett av företagen jag anser ha både god service och goda funktionaliteter ett hemlarm i Skåne behöver.

Jag gillar idén med att äga sitt hemlarm. Det är inget tjaffs om man ska flytta eller vill byta serviceleverantör. Man har också som sagt en väldigt bra och personlig relation till företaget som säljer sin tjänst till mig och det är något jag anser viktigt.

Har ni några tips på företag som erbjuder grymma hemlarm och vad är det som gör att de sticker ut enligt dig? Kontakta oss och rekommendera ditt bästa hemlarm eller säkerhetsföretag!

Med bästa hälsningar, Tobias – Gästbloggare på Agueli

Företagsguiden som ger den överblick du behöver i företagsträsket