Laddar

Magproblem och IBS

Jag (gästbloggare Karin) hade för något år sedan väldiga problem med min mage. Jag tappade räkningen på antal toalettbesök per dag och fick ofta en uppsvälld mage vid stressiga situationer. Jag har testat alla möjliga pre- och probiotikor utan större framgång. Jag fick då ett tips via den här bloggen om en produkt som hjälpt många människor. Det var en fermenterad havredryck som innehöll massa nyttigt för magen, bland annat något som heter kortkedjade fettsyror. (Fråga mig inte vad det är, de är utanför min kunskap)

Hur som helst så beställde jag ett paket och provade i en månad och märkte rätt mycket skillnad. Jag fortsatte dricka det i nästan ett år och även om problemen finns kvar så är det inte alls som förr. Min mage hanterar stressiga situationer mycket bättre än förr. Nu förtiden dricker jag bara produkten ibland när det är extra dåligt i magen.

Så när du navigerar för att hitta just de rätta produkterna på marknaden för att hålla tarmen i trim och magen glad, vill jag rekommendera detta företaget som har en kostbehandling för ibs. Det har hjälpt mig åtminstone, så om någon annan där ute kan relatera så kan jag inte göra annat än rekommendera.

Dagens företagsrekommendation blir lite kortare än vanligt, men jag skriver inte detta för att övertyga någon, utan som vanligt så är vi bara en hjälpande hand där ute i företagsträsket.

Lämnar er med en bild på hur jag såg ut nästan varje dag när det var som värst.

Med bästa hälsningar, Karin – Gästbloggare på Agueli

Företagsguiden som ger den överblick du behöver i företagsträsket